Bereik uw ideale klant met doelgerichte online marketing

Wilt u potentiële of bestaande klanten actief verleiden? Met e-mailmarketing, online advertenties & sociale media zorgt CREJO voor campagnes die overtuigen!

 Zet uw onderneming op de kaart met doordachte online marketing

Door online marketing in te zetten, vergroot u uw online bereik significant. Door online marketing slim in te zetten, vergroot u uw online bereik op een relevante manier. Perfect afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen én doelgroep. CREJO zet uw online marketing onderbouwd in. Zo bereikt én overtuigt u de juiste mensen. Bestaande klanten blijven geïnformeerd, nieuwe klanten weten u moeiteloos te vinden.

Gepersonaliseerde e-mailmarketing

E-mailmarketing blijft een enorm nuttige manier om prospecten en klanten te bereiken. Dat komt vooral door de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van personalisatie, marketing automation en analyses.

Wilt u ook uw boodschap op een gepersonaliseerde manier overbrengen? CREJO begeleidt u met zowel de inhoud als de layout als de configuratie. Bovendien weten wij perfect wie uw mail heeft geopend en op welke links er het meest geklikt wordt.

Getargette online advertenties

Google en Facebook zijn gigantisch: miljarden surfers spenderen dagelijks uren op deze platformen. Slechts een fractie van deze gebruikers zijn echter relevant voor u. U verkoopt misschien bijvoorbeeld enkel in uw regio of provincie? Of mogelijk bestaat uw doelgroep uitsluitend uit vrouwen tussen de 25 en 45 jaar?

Facebook en Google bieden de mogelijkheid om heel gericht te adverteren op basis van specifieke parameters. Uw doelgroep bereiken? Wij weten hoe. En we hebben er de tools voor.

Nuttige contentmarketing

Naar wat zoeken uw (potentiële) klanten online? CREJO heeft de tools om dit te achterhalen. Op basis hiervan werken we een contentplan op maat van uw behoeften én die van uw klant uit.

De content die we in het teken hiervan creëren, is nuttig en waardevol. Uw (potentiële) klant zoekt en vindt inhoud waar ie iets aan heeft. Daardoor zal ie ook snel uw communicatiekanalen opnieuw raadplegen: bijv. nieuwsartikels op uw website, items in uw nieuwsbrieven, Facebook-posts …

In dialoog op social media

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest … Sociale media zijn alomtegenwoordig. En zijn de ideale manier om met uw klanten in dialoog te gaan.

Welk social media kanaal past het best bij uw bedrijf? En welke sociale media gebruikt uw doelgroep het meest? CREJO helpt u niet alleen bij uw keuze. We configureren ook uw account(s), werken een gepaste socialmedia-strategie uit en posten de juiste content op het juiste moment.

Wilt u samen met ons een strategie voor uw online marketing uitwerken?

Dien nu uw project in!

Wat we nog voor u doen?

Content Creatie

Uw online marketing moet potentiële klanten overtuigen. Dat kan alleen maar met straffe content gemaakt door vakmensen.

Ontdek

Website ontwikkeling

Uw online marketing zal alleen maar succesvol zijn als uw doelpubliek landt op een uitstekend converterende website.

Ontdek