Geen idee hoe u aan uw nieuwe website moet beginnen?
Wij begeleiden u stap voor stap!

Hoe pakken wij uw project aan?

Briefing

Dus u wil een nieuwe website of email campage? Perfect!  De eerste vraag die ik u stel is… waarom?! Waarom wil u precies die nieuwe website of e-mailing? Wie wil u bereiken?  Wat zijn uw doelstellingen?  Door gerichte vragen te stellen gaan we samen opzoek naar de antwoorden. Niet altijd makkelijk maar wel essentieel om tot het beste resultaat te komen.

Sitemap

Als we alle informatie verzameld hebben gaan we de funderingen van uw website uitzetten. Ik maak een visuele sitemap zodat we snel op 1 lijn zitten over wat we precies gaan communiceren en hoe we die informatie gaan structureren.  Geen idee waar ik het over heb? Hier is een voorbeeld!

Prototype

In plaats van u uit te leggen wat we gaan bouwen en te hopen dat u onze technische jargon begrijpt laat ik het u zien. Ik bezorg u een interactief prototype van uw nieuwe website om u te laten zien hoe mijn oplossing werkt. In deze fase houden we nog totaal geen rekening met het design… It ain’t pretty but it gets the job done! Nieuwsgierig? Hier vindt u een voorbeeld!

Aanleveren content

Uw nieuwe website moet de bezoeker aanspreken en overtuigen. Professionele fotografie is bepalend voor de look en feel van uw website. Een foto zegt meer dan 1000 woorden… en dat geld ook voor uw nieuwe website! Maar ook in uw taalgebruik kan u zich onderscheiden. Kan u daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij werken samen met mensen die weten wat ze doen zodat u website de juiste uitstraling krijgt! U mag natuurlijk ook altijd op eigen kracht de inhoud verzamelen en aanleveren.

Ontwikkeling

Prototype goedgekeurd? Dan kan het leuke gedeelte beginnen! Wij duiken een aantal weken achter ons muis en keyboard en overleven enkel op pizza en cola… (Grapje! Wij drinken geen cola). We houden u regelmatig op de hoogte en laten u meekijken via een beveiligde testomgeving.

Oplevering

Heeft uw nieuwe website alle tests doorstaan? Iedereen tevreden? Dan is het tijd voor ‘le moment suprême’ en lanceren we uw nieuwe website met een knal.

Coaching, ondersteuning en promotie

Uw nieuwe website is gelanceerd, alles verlopen volgens plan en de reacties waren super? Goed zo!
Wat nu? Een goede website moet regelmatig onderhouden en ge-update worden.  Ook dan staat u er niet alleen voor.  Wil u uw nieuwe website promoten via een reclame campagne op bv google of facebook? Just say the word!

Wilt u vandaag nog de eerste stap zetten
naar uw nieuwe website?

Dien nu uw project in!