Een weldoordachte en sterk ontwikkelde website rendeert altijd

Heeft uw website nood aan een grondige update? Of zet u uw eerste stappen online? CREJO begeleidt u en uw organisatie van a tot z in uw webproject.

Maak online het verschil

U wilt een website die rendeert? Een website waar potentiële klanten hun weg naar vinden en vlot met u in contact treden? Onze all-in approach voor uw website omvat een stijlvol design, passend taalgebruik en een duidelijke structuur. Altijd met het oog op maximale conversie én afgestemd op de identiteit van uw bedrijf. Terwijl wij, al meer dan 10 jaar, online het verschil maken, wint u tijd om te doen wat u het beste kan: uw kmo of zaak runnen.

Natuurlijk met de nieuwste webtrends

U heeft geen idee wat HTML, CSS, SEO, responsive design, CDN… betekenen? Geen zorgen, dat is ons vak. Daar zijn wij elke dag mee bezig zodat u kan focussen op uw bedrijf.

  CREJO zorgt ervoor dat uw site:

Er fantastisch uitziet op laptops, tablets en smartphones.

Vlot scoort in Google’s zoekresultaten.

Klaar is om Social media te veroveren.

Vliegensvlug laadt dankzij betrouwbare hosting van topkwaliteit.

Geen kans onbenut laat om bezoekers om te vormen tot klanten.

Kiest u voor CREJO, dan kiest voor een online partner die snel op de bal speelt en helder communiceert.

Unieke identiteit voor uw onderneming

Wilt u opvallen tussen uw concurrenten? Zorg dan dat uw communicatie zowel on- als offline dezelfde look & feel uitstraalt en een eigenzinnige boodschap uitdraagt.

 Grafische creativiteit zowel op als naast scherm

Heeft u al een huisstijl? Prima, dan integreren we die feilloos in uw nieuwe website. Moet uw merk nog vorm krijgen? Onze creatieve grafici geven uw merk een opvallende look en verwerken die zowel in uw on- als offline communicatie.

 Overtuigende Copywriting

Uw boodschap moet niet enkel uniek zijn, maar ook overzichtelijk én helder. Onze vakkundige copywriters verdiepen zich eerst in uw organisatie en uw doelgroep. Op basis daarvan schrijven ze vlotte webteksten die overtuigen.

Meedenkend, zelfs na de lancering

Een sterke website is nooit helemaal àf. Daarom zijn wij er voor u ook na de lancering van uw nieuwe website. Zowel voor het onderhoud & updaten van de website als de promotie daarvan.

Updates, onderhoud & beveiliging 

Indien gewenst zorgen wij bij CREJO ervoor dat uw site up-to-date blijft met nieuwe content en de laatste innovaties. Zo blijft u scoren in Google. En belangrijker: bij uw klanten.

Online marketing die opvalt

Wilt u potentiële of bestaande klanten actief verleiden? Met e-mailmarketing, online advertenties & sociale media zorgt CREJO voor campagnes die overtuigen!

Benieuwd hoe wij uw project aanpakken?

Enkele van onze referenties

Wilt u vandaag nog de eerste stap zetten
naar uw nieuwe website?

Dien nu uw project in!

Wat we nog voor u doen?

Content Creatie

Geen idee wat u kan vertellen online? Onze vakmensen zorgen voor content die uw klanten in beweging zet.

Ontdek

Online marketing

Wilt u dat uw website in kijker blijft lopen bij klanten en prospecten? Dat kan door middel van doelgerichte online marketing.

Ontdek