Vaak gestelde vragen

Bij CREJO verzorgen we al sinds 2006 de online communicatie van verschillende grote en kleine bedrijven. In die tijd hebben we een pak ervaring en kennis opgedaan. Op deze pagina willen we antwoord geven op de vragen die vaak terugkwamen.

Ik ken ben totaal nieuw met het website gebeuren, hoe gaat alles in zijn werk?

Maak je eerst en vooral geen zorgen, wij begeleiden u stap voor stap. Door de jaren heen hebben wij een actieplan samengesteld waarvan wij weten dat het werkt. Je leest er alles over op de werkwijze pagina.

Wat kost een website?

De kosten van een website kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren. Net zoals de kosten van een huis kunnen variëren naargelang uw persoonlijke wensen. Onze websiteprojecten starten in het algemeen gemiddeld bij 2.500€ voor een basis bedrijfssites maar dat kan oplopen naargelang de unieke noden van uw onderneming.

Hoe lang duurt het om een website te bouwen?

De tijd die het kost om een ​​website te maken, is afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw site en de kwaliteit van de inhoud die u gereed hebt om te gebruiken. Een basiswebsite duurt meestal ongeveer 4 weken van begin tot eind. Echter is deze sterk afhankelijk van u als klant.

Als u snel kan inspelen op vragen en opmerkingen langs onze kant dan kunnen wij ook snel terug aan de slag. Wij stellen op voorhand een planning op zodat u duidelijk weet wat u wanneer mag verwachten van ons maar ook wat wij wanneer van u verwachten.

Zal mijn website ook werken op mobiele toestellen?

Jazeker! Alle websites die we ontwerpen werken op alle apparaten. Afhankelijk van uw vereisten kunnen we uw site ontwerpen en ontwikkelen met behulp van responsive design, zodat de site is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Kunnen jullie ons ook helpen met Social Media en Email Marketing?

Jazeker! Kijk even op de online marketing pagina voor de mogelijkheden. Als onderdeel van uw project kunnen we sociale media en e-mailmarketingservices aanbieden.

Wat is Search Engine Optimisation (SEO)?

Bij Search Engine Optimization gaat het erom uw website hoger te krijgen in de zoekresultaten op zoekmachines zoals Google. Hoe hoger uw website in de resultaten scoort, hoe meer bezoekers (en klanten) u waarschijnlijk krijgt.

Er zijn veel aspecten die essentieel zijn voor het bereiken van goede SEO, en een van de belangrijkste is de Copywriting (woorden) op uw website. Focus vooral op goed geschreven, trefwoord rijke en geschikte inhoud.

Schrijven jullie ook de teksten voor de website & zorgen jullie voor de foto’s?

Wij moedigen u aan om samen te werken met professionele copywriters & fotografen. U merkt gegarandeerd het verschil en uw klanten ook. Indien gewenst staan onze vakmannen klaar om uw project van tekst & beeld te voorzien. Check zeker even de content creatie pagina.

Ontwerpen jullie ook logo's, folder, brochures...?

Het is niet onze core business maar omdat we die vraag wel vaker krijgen werken we  samen met getalenteerde grafisch designers die gespecialiseerd zijn in logo’s en branding. Op die manier kan u bij ons terecht voor al uw communicatie. Zowel on- als offline.

Zorgen jullie ook voor de domeinnaam & webhosting?

Dat kan. Wij werken samen enkele van de grootste namen in de industrie om u van de beste kwaliteit te voorzien.

Ik heb reeds een domeinnaam & webhosting.

Als de specificaties het toelaten kunnen wij uw website installeren op uw eigen webhosting. Let er wel op dat deze van een goede kwaliteit dient te zijn. Indien er zich problemen voordoen met de webhosting bent u ook zelf verantwoordelijk. U kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om de hosting door ons te laten doen. Op die manier heeft u 1 aanspreek punt en nemen wij ook daar de verantwoordelijkheid op indien er iets mis gaat.

Zorgen jullie ook voor professionele email adressen?

Wilt u graag een professioneel email adres (bv uwnaam@uwbedrijf.be )? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Op basis van de grote van uw onderneming en de behoeftes van u zaak kunnen wij u oplossingen aanbieden.

Heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.